Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

Unió Futbol Sala Mollet 8 – FS Unión Llagostense 6

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 8 a 6 a la pista de la Unió Futbol Sala Mollet en partit del grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Els llagostencs van anar sempre per darrere al marcador. Al minut 10, ja perdien per 3 a 0. Faisal va fer el 3 a 1, però els de Mollet van marcar dos gols seguits.

Juan José Martín va marcar el 5 a 2 i, de nou, els molletans van fer dos gols. El FS Unión Llagostense va posar una mica d’emoció amb dos gols d’Edgar i un de Juan José Martín (7-5). Després van marcar els locals i Edgar va fer el 8 a 6 definitiu.

El FS Unión Llagostense és vuitè amb 8 punts. Dissabte (19 h), jugarà al CEM El Turó contra el Ciutat de Mataró B, que és sisè amb 9 punts.

Per la seva part, al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar per 1 a 2 a la pista del Vall de Tenes B amb dos gols d’Álex Navajas. Els llagostencs són líders amb 16 punts. Diumenge (12.30 h), s’enfrontaran al Poliesportiu Antonio García Robledo al Teià Futbol Cinc B, que és desè amb 5 punts.

Al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior C del FS Unión Llagostense va derrotar per 0 a 3 el Dosrius amb gols d’Alejandro Bayón, Iván Manzanal i Antonio Caballero. El conjunt llagostenc lidera la classificació amb 16 punts. Diumenge (16.15 h), jugarà al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Ciutat de Granollers B, que és onzè amb 3 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies