Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

El primer equip del Club Petanca La Llagosta derrota el Can Sant Joan

El primer equip masculí del Club Petanca La Llagosta, que milita al grup 2 de la Segona Divisió, va guanyar la jornada passada el Can Sant Joan per 6 a 10. Els llagostencs són tercers amb 19 punts i el proper cap de setmana rebran la visita del Barcelona, que és penúltim amb 9 punts.

Al grup 15 de la Quarta Divisió, el segon equip masculí va guanyar per 10 a 6 el Montmeló B i és segon amb 27 punts. El seu proper rival serà la Peña Bética de Mollet, que ocupa la darrera posició amb 0 punts.

Per la seva part, l’equip femení, que juga al grup 3 de la Segona Divisió, va caure per 3 a 6 amb el Castellbisbal i segueix tancant la classificació amb 3 punts. Ara, jugarà contra el Parets, que és quart amb 15 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies