Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta va fer dissabte la presentació de tots els seus equips

Les grades del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert es van omplir dissabte per veure la desfilada dels 19 equips del Club Esportiu La Llagosta, des de l’escoleta fins al conjunt amateur. 260 esportistes, 40 entrenadors i l’equip directiu es van presentar davant els seus familiars i l’afició del club.

L’acte va començar amb una volta al terreny de joc de tots els equips del club, els més petits acompanyaven al conjunt amateur. Algun dels jugadors del primer equip són entrenadors dels equips de base. Després van anar els parlaments, a càrrec del president del club, Antonio Rísquez; l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; i la regidora d’Acció esportiva, Ainara Morales.

Tot seguit, es van presentar un per un els jugadors i jugadores del club. Els entrenadors anaven dirigint unes paraules sobre els seus equips. El primer a passar va ser el conjunt amateur, que milita a la Quarta Catalana. L’acte va ser dirigit pel coordinador esportiu del club, José Ángel Venero.

Antonio Rísquez va destacar el bon estat de salut que té actualment el club, que “està en fase de consolidació i de creixement. Afortunadament, aquest any comptem amb una quantitat d’esportistes molt bona, amb 260 esportistes de totes les edats, des de l’escoleta fins al nostre amateur”. El president del CE La Llagosta va dir que “el club el que busca és la formació, la diversió, l’educació en valors i també la competició”. Rísquez va voler destacar l’aposta del club pel futbol femení, que va qualificar d’imparable, amb quatre equips aquesta temporada i amb la intenció de continuar creixent.

Per la seva part, Óscar Sierra, va felicitar el club per la seva tasca i va destacar la importància que l’entitat té al nostre municipi. A més, va subratllar la gran massa social que ha aconseguit reunir la junta directiva i l’equip tècnic.

La regidora d’Acció esportiva, Ainara Morales, va voler posar èmfasi en els valors que el club transmet sobretot als infants i joves i va posar l’accent en el treball que fa per potenciar les categories femenines.

També va prendre la paraula el coordinador esportiu. Venero va parlar de l’evolució del club en els sis anys que porta a l’entitat. Va recordar que als seus inicis no ni hi havia i escoleta ni tan sols equip amateur. Per a ell, va indicar, arribar on són s’havia convertit en un repte personal.

La festa va finalitzar amb un berenar per als esportistes abans de començar el partit de lliga de l’amateur davant el Sentmenat, que va acabar amb victòria llagostenca per 7 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies