Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Tres activitats a la Llagosta per la Setmana europea de la prevenció de residus

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, del qual forma part l’Ajuntament, portarà a terme a la Llagosta diferents activitats amb motiu de la Setmana europea de la prevenció de residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre.

La deixalleria acollirà dos accions: DeixaLlibres, que té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats (des de la seva implantació el 2020 ja s’han reutilitzat més de 37.000 exemplars) i Jo RNova i tu?, que promou la reutilització d’objectes en bon estat cedits per les persones usuàries de la xarxa comarcal de deixalleries per a la seva posterior comercia­lització mitjançant entitats d’inserció sociolaboral (ha permès la reutilització de més de 15.000 objectes).

A més, a l’INS Marina es farà del 20 al 24 de novembre una campanya de conscienciació sobre les problemàtiques al voltant del coltan, el reciclatge i la conservació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies