Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Empat del CE La Llagosta al camp del Caldes B (0-0)

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va empatar (0-0) dissabte al camp del Caldes B. Els llagostencs, que afrontaven el partit amb baixes, es van enfrontar a un bon rival.

Durant la primera part, els de la nostra localitat van tenir ocasions per marcar que no van aprofitar. La segona part va ser més igualada.

La Llagosta ocupa ara la tercera posició al grup 9 de la Quarta Catalana amb 17 punts, a dos del líder, el Lliçà de Vall. Dissabte (18.45 h), els llagostencs s’enfrontaran al Sentmenat, que és penúltim, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert

El Club Esportiu La Llagosta farà dissabte la presentació oficial dels seus equips d’aquesta temporada 2023-2024. El club llagostenc té 20 conjunts, des del primer equip, que milita a la Quarta Catalana, fins a l’Escoleta. L’acte començarà a les 16 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies