Dissabte, 04 maig 2024
22.5 C

El FS Unión Llagostense empata amb l’Atlètic Català (3-3)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar dissabte a casa a tres gols contra l’Atlètic Català en un partit molt igualat. Els visitants van inaugurar el marcador i, poc després, va empatar Gerard Alonso. Abans del descans, va arribar l’1 a 2.

A la segona part, Gerard Alonso va tornar a igualar, però l’Atlètic Català va fer el 2 a 3. Edgar va establir el 3 a 3 definitiu. Després va ser expulsat Gerard Alonso i els llagostencs van haver de jugar dos minuts amb un home menys, però van mantenir el resultat.

El conjunt de la nostra localitat és vuitè amb 8 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. El proper cap de setmana, es desplaçarà a la pista de la Unió Futbol Sala Mollet, que ocupa la sisena posició amb 9 punts.

Al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar per 7 a 1 l’Escola Pia de Mataró B i lidera la classificació amb 13 punts. El proper cap de setmana, jugarà fora contra el Vall de Tenes B, que és quart amb 12 punts.

Al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior C del FS Unión Llagostense va empatar a zero amb el 5 Tiana. Els llagostencs són colíders amb 13 punts i ara s’enfrontaran al Dosrius, que és vuitè amb 9 punts.