Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Detingut per un robatori en un pàrquing de la Llagosta

Una investigació de la Policia Local de la Llagosta i dels Mossos d’Esquadra ha permès detenir un individu de Sant Adrià de Besòs que a mitjans d’octubre va cometre un robatori en un pàrquing de la nostra localitat i que va sustreure diferents objectes de vehicles i trasters.

La Policia Local va trobar en una primera inspecció en el pàrquing una ampolla d’un refresc de la qual es van extreure unes empremtes digitals. A més, una càmera de seguretat va gravar el possible autor del robatori. Els Mossos d’Esquadra van analitzar les imatges, l’individu va ser identificat a la Comissaria de Sant Adrià de Besòs i es va confirmar que les empremtes digitals eren d’ell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies