Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

La Màster Zumba Gegant de 2023 se salda amb 161 inscripcions

La plaça de la Sardana va acollir ahir la celebració de la Màster Zumba Gegant de 2023, organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta. L’activitat va comptar amb 161 persones inscrites, que van ballar entre les 10 i les 13 hores al ritme dels monitors i monitores, que, en aquesta ocasió, van ser Alexis, Dami, Rafa, Loli, Ángeles, Geyzha, Miriam, Conchi, Iván, Yacky, Anabel, Dayana, Alida, Ronny, Debby, Vero, Marta, Muriel, Nayima i Margarita.

La jornada va començar amb l’actuació del DJ Peris. Els beneficis de l’activitat, 1.300 euros, es destinaran a la Marató de TV3 de 2023, que estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva.

El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, ha fet una valoració positiva de la Màster Zumba Gegant de 2023 i ha agraït a les persones participants i als monitors i monitores la seva implicació en una activitat que se celebra a la Llagosta des de l’any 2016.

Publicitat

Publicitat

Més notícies