Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

La Carpa Espai Cultural presenta Mamafiosas al Centre Cultural

El grup d’adults de la Carpa Espai Cultural presenta la seva darrera obra Mamafiosas, una comèdia d’humor negre on tot pot passar. La representació tindrà lloc aquest dissabte, a les 17.30 h, al Centre Cultural.

Mamafiosas, el crim se’ls hi dona de mort, planteja què passaria si un dia comets un crim per accident. Les protagonistes de l’obra es veuran amb problemes amb la policia, amb la màfia i amb alguna amiga de la víctima.

Les entrades es poden aconseguir a la plataforma Entràpolis. El sistema serà el de taquilla inversa.

L’obra està interpretada per Bego Bravo, Lídia Rodríguez, Laura Benedito, Gertru Vegas i Isabel Farrés. Carlos Lupe ha dirigit i versiona’t l’obra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies