Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

Visita a la Llagosta del delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va rebre ahir el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs. Borràs va venir al nostre municipi per conèixer de primera mà les seves necessitats. A la trobada, també va assistir la quarta tinent d’alcaldia, Raquel Martínez.

Sierra va posar sobre de la taula diversos temes relacionats principalment amb qüestions sanitàries i educatives. A més, també es va parlar de medi ambient i canvi climàtic.

L’alcalde va tornar a reivindicar davant el delegat del Govern la recuperació de les urgències nocturnes del CAP de la nostra localitat i l’inici de les obres del nou ambulatori. Joan Borràs va prendre nota de les demandes del nostre municipi.

Sobre temes educatius, Sierra va recordar que la Generalitat té pressupostada la inversió per fer la nova l’Escola Sagrada Família i que cal accelerar la seva execució. A més, va tornar a posar a sobre de la taula la necessitat de reforma del Centre de Formació d’Adults i la substitució de la teulada de fibrociment de l’equipament.

Un altre tema tractat va ser la creació d’una anella verda que envolti el nostre municipi. Per això cal la implicació tant de la Generalitat com dels municipis veïns de Santa Perpètua de Mogoda, Montcada o Reixac, Mollet del Vallès i Sant Fost de Campsentelles.

També es va parlar sobre la futura estació intermodal que s’està construint a la Llagosta i la seva afectació al teixit empresarial i d’ocupació al nostre municipi.

Joan Borràs va signar al llibre d’honors de l’Ajuntament de la Llagosta i va rebre un exemplar del llibre Mirades. La Llagosta: passat, present i futur.

Publicitat

Publicitat

Més notícies