Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Ja estan a la venda les entrades per a l’espectacle familiar Hamelí

La companyia Xip Xap interpretarà al Centre Cultural de la Llagosta la seva versió del clàssic Hamelí. L’actuació tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a les 18 h. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden adquirir a l’OAC i a la plataforma Entràpolis.

Hamelí explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser no han vingut d’enlloc? I sempre han estat allí?

L’obra de la companyia Xip Xap ha portat aquest espectacle per diverses fires i festivals internacionals i ha obtingut el Premi Drac d’Or Fecoll de la 32a Fira de Titelles de Lleida i el Premio del Jurado Infantil en el Titirijai 2021, de la ciutat basca de Tolosa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies