Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Comerç La Llagosta organitzarà la Fira de Nadal el 3 de desembre

Comerç La Llagosta ha iniciat els preparatius de la Fira de Nadal que celebrarà a la nostra localitat el 3 de desembre. L’activitat, novetat en la programació de Nadal i Reis de la Llagosta, es desenvoluparà entre les 10 i les 19 hores al carrer de l’Estació, entre les avingudes de l’Onze de Setembre i del Primer de Maig, i a la plaça d’Antoni Baqué. Tots els comerços que vulguin, formin part o no de Comerç La Llagosta, podran muntar estand en aquest espai i vendre els seus productes.

L’objectiu és promocionar el comerç local, segons han explicat des de l’entitat Comerç La Llagosta. De forma paral·lela a la Fira de Nadal, hi haurà actuacions musicals, pintacares i conte contes, entre altres activitats. Amb la Fira de Nadal, començarà la campanya de comerç de Nadal a la Llagosta. De forma simbòlica, el dia 3 de desembre, a les 18 hores, es procedirà a l’encesa dels llums de Nadal dels carrers de la Llagosta. L’encesa oficial serà el Dia de Santa Llúcia (13 de desembre).

Publicitat

Publicitat

Més notícies