Dissabte, 04 maig 2024
24 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd amb el líder (4-1)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre el cap de setmana per 4 a 1 a la pista del líder, el Castellterçol. Els llagostencs van encaixar dos gols durant la primera part. Després, van retallar diferències, però el Castellterçol va sentenciar amb dos gols més.

El FS Unión Llagostense és cinquè al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 7 punts. Dissabte, jugarà al CEM El Turó (19 hores) contra l’Atlètic Català, que és desè amb 4 punts.

Al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior B va guanyar dissabte a Sant Celoni per 1 a 9. El conjunt llagostenc és el líder, empatat amb el Ciutat de Granollers, amb 10 punts. Diumenge (12.30 h), rebrà la visita al Poliesportiu Antonio García Robledo de l’Escola Pia Mataró B, que és el cuer amb 0 punts.

Al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior C va derrotar l’Arenys de Munt B per 3 a 4 i és el líder amb 12 punts. Dissabte (17.30 h), jugarà al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el 5 Tiana, que és novè amb 5 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies