Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Los Aurora porten el seu flamenc-jazz a la Llagosta

El Centre Cultural acollirà aquest dissabte l’actuació de Los Aurora, un dels grups més punters del panorama del flamenc-jazz. El grup barceloní portarà el seu darrer treball, La Balsa de la Medusa. L’espectacle, que combina música i dansa, començarà a les 20 h.

La Balsa de la Medusa és un treball amb un so elèctric i enèrgic, més proper al rock, on Los Aurora transformen amb actitud transgressora les referències clàssiques sempre presents a l’ADN de la banda barcelonina. El seu so parteix del flamenc i va cap al jazz, allunyant-se de la sonoritat més clàssica de les composicions en què s’inspira la banda.

Les entrades per veure el concert de Los Aurora es poden aconseguir per vuit euros a la plataforma Entràpolis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies