Diumenge, 28 abril 2024
15.5 C
La Llagosta

La ciutadania surt al carrer per celebrar els 30 anys del Casal d’Avis

Aquesta tarda s’han celebrat els 30 anys del Casal d’Avis amb una festa que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta a l’avinguda del Primer de Maig. Molts veïns i veïnes han assistit als actes que ha muntat el Consistori.

En primer lloc s’ha fet un homenatge a totes les persones que han presidit l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta: Juan Miguel Casas, Salvador Criado, Antonio Rubio, María Valls, Víctor García, José Fajardo, Bartolomé Goñalons, Francisco Maestre, Juan Olesti i Teresa Ventura. També hi ha hagut un reconeixement per als membres de la junta directiva actual, que presideix Teresa Ventura, i per a les seves col·laboradores.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha dit que avui és un gran dia i també demanat un fort aplaudiment “per a totes aquelles persones que ens han deixat en aquests 30 anys”. Sierra ha tingut paraules d’agraïment per a tothom que ha fet possible que el Casal d’Avis arribi als 30 anys.

Per la seva part, la regidora de Gent Gran, Eva Villanueva, ha recordat que al Casal d’Avis s’organitzen “activitats per a tots per viure en plenitud”.

“Espero viure també la celebració dels 50 anys”, ha dit l’actual presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes, Teresa Ventura.

La jornada de celebració ha finalitzat amb un berenar per a tota la població i amb un ball amb música en directe.

Publicitat

Publicitat

Més notícies