Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui una de les preliminars del Yunque Flamenco

El Concurs internacional de cante Yunque Flamenco, un dels més prestigiosos d’Espanya, ha escollit la Llagosta per portar la tercera preliminar del certamen. El Centre Cultural serà l’escenari aquesta tarda, a les 19.30 h, de les actuacions de cinc dels artistes que opten al premi.


Avui actuaran al Centre Cultural actuaran Ana Cayetana (Montellano – Sevilla), Ismael Cabrera (L’Hospitalet de Llobregat), Jesús Castilla (San Fernando – Cádiz), Moisés Vargas (Almodóvar del Río – Córdoba) i Armando Mateo (Estepa – Sevilla). Alguns d’ells han participat anteriorment en el Concurs de cante jondo de la nostra localitat.

El Concurs internacional de cante Yunque Flamenco és organitzat per la FECAC. La Casa de Andalucía de la nostra localitat ha fet possible la celebració d’aquesta fase a la Llagosta.

Aquest any, en disseny de cartell del certamen vol retre homenatge a la figura de Picasso, en motiu del 50 Aniversari de la seva mort. El disseny del cartell, a càrrec de Christian Fernández, CEO de MediaClip, integra la figura del farguer, imatge del concurs, dins una de les obres més representatives del pintor, aplicant un estil cubista al trofeu i integrant-lo a la composició del Guernica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies