Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C
La Llagosta

Cap de setmana ple d’activitats per celebrar la Castanyada a la Llagosta

Aquest cap de setmana s’organitzen a la Llagosta tot un seguit d’activitats al voltant de la Castanyada i Halloween. Les propostes es desenvoluparan des d’avui i fins dilluns.

Després de la Castaween solidària organitzada per Animalets el passat cap de setmana, arriben altres activitats. Avui, l’Esplai Dijoc organitza el ja tradicional concurs de moniatos disfressats. Durant la tarda també hi haurà tallers infantils, pinta cares i castanyes. La festa es fa a l’avinguda del Primer de maig, a l’alçada del número 3 (al costat de la fruiteria).

Dissabte, de 17.30 a 21 h, a la plaça d’Antoni Baqué, la colla dels Saltats organitza una nova Saltanyada. Aquest any, l’entitat dedicarà l’activitat a recaptar diners per a dues entitats de la Llagosta, Rems i Animalets. Durant tota la tarda hi haurà venda de castanyes, maquillatge infantil, música i altres activitats.

El mateix dia, La Llagosta Club de Ball celebrarà una nova Festa de tardor, que comptarà amb la música en directe de Maricel. A més, també hi haurà un sopar i sortejos. La festa es farà a partir de les 21.30 h al Centre Cultural. Les persones interessades a participar-hi es poden posar en contacte amb l’entitat trucant al telèfon 615 921 733 (Alicia).

L’última activitat tindrà lloc dilluns, 30 d’octubre. La Biblioteca de la Llagosta ha preparat una edició especial de l’Hora del conte. Un Conte al Sac portarà Contes ben torrats! L’activitat està pensada per a infants a partir dels tres anys. Per participar-hi cal inscriure’s a la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies