Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

La taxa de delictes a la Llagosta està per sota de la mitjana de Catalunya

La taxa de delictes anual a la Llagosta és de 48,50 per cada 1.000 habitants, segons dades del 2022 analitzades durant la Junta Local de Seguretat, que es va reunir ahir al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta. La taxa de delictes a la Llagosta és més baixa que la de Catalunya (73,49) i que la de l’Àrea Metropolitana Nord (59,14). Els membres de la Junta Local de Seguretat van valorar molt positivament les dades de la nostra localitat.

La Junta Local de Seguretat va ser presidida per l’alcalde, Óscar Sierra, i va comptar amb la presència de representants de la Generalitat, de l’Ajuntament, dels Mossos d’Esquadra, de la Guardia Civil, del Cos Nacional de la Policia i de la Policia Local.

Durant la Junta Local de Seguretat es van analitzar els indicadors de seguretat ciutadana de la Llagosta corresponents a l’any passat, aportats pels Mossos d’Esquadra. El Cos Nacional de la Policia, la Guardia Civil i la Policia Local també van presentar les seves dades.

Durant la reunió es va explicar que el nombre d’estafes relacionades amb Internet està pujant a Catalunya. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha demanat als Mossos d’Esquadra que faci xerrades sobre aquest tema a determinats col·lectius, sobretot a la gent gran.

La Policia Local va realitzar l’any passat 11.306 actuacions relacionades amb el trànsit, 1.632 administratives i 1.202 assistencials, entre elles atenció a la gent gran.

El Cos Nacional de la Policia va expedir l’any passat un total de 562 DNI en les diferents visites a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies