Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

Nova trobada participativa de l’Agenda urbana, avui amb estudiants de l’INS Marina

El procés de participació de l’Agenda urbana de la Llagosta ha continuat avui amb la presentació del document a alumnes de l’Institut Marina. En aquesta ocasió, 26 delegats i delegades d’ESO i Batxillerat han pres part a la sessió que s’ha fet aquest matí a la Sala de Plens.

L’acte ha començat amb la benvinguda del regidor d’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, Marc Ruiz, que ha destacat la importància de l’Agenda urbana per al creixement sostenible del nostre municipi.

Posteriorment, s’ha fet una introducció de la diagnosi realitzada a la Llagosta, que fa una fotografia de com és i de quina és la nostra situació actual. Tot seguit, delegats i delegades s’han reunit en tres grups per posar en comú els seus treballs.

Els alumnes representants d’ESO i Batxillerat de l’Institut Marina ja venien amb tot un seguit de propostes que havien treballat anteriorment a les classes. Això ha permès que es poguessin recollir les seves propostes d’una manera més àgil.

Altres trobades

Aquesta trobada amb l’alumnat de l’Institut Marina arriba després d’altres sessions realitzades al nostre municipi. El passat 10 d’octubre es va fer una primera reunió participativa oberta a tota la ciutadania al Casal d’Avis. Dilluns, va ser el tron de les formacions polítiques amb representació municipal i, dimarts, va ser el torn dels comerciants. A més, hi haurà la possibilitat que la ciutadania faci propostes per via telemàtica.

L’Ajuntament està elaborant l’Agenda Urbana de la Llagosta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El document hauria d’estar enllestit a finals d’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies