Divendres, 03 maig 2024
16.6 C

Primera derrota de l’Handbol Club Vallag

L’Handbol Club Vallag va encaixar el cap de setmana passat la primera derrota de la temporada. Els de Marc Gironella van perdre per 23 a 22 contra el Castellbisbal. Durant els primers minuts, els llagostencs van estar malament en defensa i en atac i el Castellbisbal ho va aprofitar per aconseguir un avantatge de quatre gols. Després, el Vallag va millorar la defensa i, al descans, perdia 9 a 8.

Durant la segona part, va seguir la igualtat, però els llagostencs no van estar encertats en atac i van acabar cedint la primera derrota de la temporada. El Vallag és ara quart amb 8 punts, a dos del líder, el Palautordera B. Diumenge, a partir de les 18 hores, jugarà al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Berga, que és novè amb 4 punts.