Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Iván Beas, nou president del Club Deportivo La Concordia

Iván Beas és el nou president del Club Deportivo La Concordia. Beas substitueix Antonio Rubio, que ha estat al capdavant de l’entitat des que es va fundar l’any 1974. També deixa el club Inma Rubio, que era la secretària.

Iván Beas va arribar al Club Deportivo La Concordia l’any 2016. Des d’aleshores ha estat entrenador i coordinador del club. La nova junta directiva està formada també per Víctor Senent, com a vicepresident; Sonia Blanco, secretària; Marta Coll, tresorera; i José Luis Gutiérrez, vocal.

“Al final de la temporada passada, Antonio ja va comentar la possibilitat de deixar-ho”, ha explicat Iván Beas. La nova directiva ha agafat el relleu d’Antonio Rubio amb l’objectiu de fer créixer l’entitat. El club celebrarà l’any que ve el seu 50è aniversari. “Farem una programació d’actes, comptant també amb l’anterior junta”, ha avançat Beas. El club vol recuperar el conjunt sènior femení i potenciar la base. “Des de la temporada passada estem treballant a les escoles de la Llagosta fent tecnificacions amb els nens i les nenes”, ha destacat el nou president de l’entitat.

El CD La Concordia compta aquesta temporada amb un únic equip federat, un infantil masculí que milita al grup 3 de Barcelona de la Tercera Catalana

Publicitat

Publicitat

Més notícies