Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C

El primer equip del CE La Llagosta ja és el líder

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta lidera el grup 9 de la Quarta Catalana després de guanyar el cap de setmana passat per 1 a 8 al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt. El conjunt que entrenen David Estapé i Jaume Domínguez, que afrontava el partit amb baixes, va ser molt superior al seu rival.

Paco Alcodori va inaugurar el marcador al minut 18. Abans del descans, els llagostencs van deixar sentenciat el partit amb gols de David Varón, Marc Sánchez i Abel Varón.

Al començament de la segona part, els locals van fer el seu únic gol. Després van marcar Marc Sánchez, Alberto Joyera, Arroyo i David Varón.

El CE La Llagosta encapçala la classificació amb 9 punts, empatat amb el Santa Eulàlia de Ronçana. Dissabte (18 h), rebrà la visita del Sant Agnès, que és antepenúltim amb 0 punts.