Dissabte, 04 maig 2024
13.6 C

El FS Unión Llagostense debuta amb victòria

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 2 a 3 a la pista del Futsal El Masnou en el primer partit de lliga al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Els locals van fer l’1 a 0 al minut 10. Poc després, Ferran va empatar. Patxi va marcar l’1 a 2 al minut 23. Els del Masnou van empatar i, en el tram final, Sergio Saavedra va aconseguir el gol de la victòria.

El conjunt llagostenc jugarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo (17.30 h) contra el Palau, que també va guanyar en la primera jornada.

A la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va empatar diumenge a casa a tres gols contra el Ciutat de Granollers. Óscar Cubero va anotar dos gols i Moha, un. El proper cap de setmana, el conjunt de la Llagosta jugarà a la pista del CN Caldes B.

Per la seva part, el sènior C del FS Unión Llagostense s’estrenarà el proper cap de setmana al terreny de joc del Blanesport 93 B.