Dilluns, 29 abril 2024
13.2 C
La Llagosta

Les bicicletes van omplir ahir els carrers de la Llagosta

Unes 140 persones han participat en la Diada de la Bicicleta de la Llagosta, que es va celebrar ahir pels carrers de la Llagosta. Bicicletes de tota mena i patinets van ser els vehicles que es van fer servir en aquesta jornada, que tenia per objectiu potenciar la mobilitat sostenible i l’ús de vehicles alternatius als contaminants.

La sortida i arribada de la passejada en bicicleta ha estat el Parc Popular. El recorregut va passar per llocs d’interès del nostre municipi, com ara el Complex Esportiu El Turó o el Centre Cultural entre d’altres. Les persones participants van estar acompanyades per la Policia Local i Protecció Civil.

La sortida va anar a càrrec de la regidora d’Acció esportiva, Ainara Morales, que va estar acompanyada de l’alcalde de la Llagosta. Óscar Sierra, que també va fer el recorregut en bicicleta.

“El principal objectiu d’aquesta activitat és fomentar els vehicles i els mitjans sostenibles, com són la mobilitat a peu, en bicicleta o el transport públic”, va dir Ainara Morales. La regidora va afegir que “cal conscienciar la població per tenir una vida sana, que ens ajuda tant físicament com a la salut del medi ambient”.

Després de gairebé una hora pels carrers de la nostra localitat, el recorregut ha acabat al Parc Popular amb l’avituallament d’una peça de fruita i una ampolla d’aigua. La Diada de la Bicicleta comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona

Publicitat

Publicitat

Més notícies