Dimecres, 08 maig 2024
14.4 C

El Vallag se situa colíder en guanyar el Sant Cugat C

Quart partit de lliga i quarta victòria per al Vallag. Els jugadors que entrena Marc Gironella van guanyar ahir el Sant Cugat C per 34 a 33.

El partit va ser molt igualat i amb una clara vocació ofensiva dels dos equips. En els primers quinze minuts, els visitants van aconseguir un avantatge de tres gols. Els llagostencs van reaccionar i, amb una bona defensa, van reduir les diferències abans del descans (15-16).

Al començament de la segona part, els de Sant Cugat van manar al marcador. El Vallag va igualar el partit després i, en el darrer tram, va agafar un avantatge decisiu de tres gols amb el suport de la seva afició.

El conjunt de la Llagosta i el Palautordera B lideren el grup amb 8 punts. El proper cap de setmana, el Vallag jugarà a la pista del Castellbisbal, que és cinquè amb 6 punts.