Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C

El CE La Llagosta goleja (4-0) l’Escola de Futbol Base de Sentmenat

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va guanyar dissabte per 4 a 0 l’Escola de Futbol Base de Sentmenat. La primera part va ser bastant igualada amb oportunitats de gol per als dos conjunts. Al descans, el resultat era de 0 a 0.

Al començament de la segona part, va marcar David Varón. El conjunt que entrenen David Estapé i Jaume Domínguez, millor físicament que el seu rival, va ser molt efectiu de cara a porteria en els darrers minuts. David Varón va fer el 2 a 0 i després van marcar Antonio Rísquez i Arroyo.

El CE La Llagosta és tercer amb 6 punts, empatat amb els dos primers, Caldes B i Santa Eulàlia. El proper cap de setmana, jugarà al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que encara no ha puntuat.