Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C

El primer equip del CE La Llagosta debuta amb triomf

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va començar la lliga dissabte amb una victòria per 0 a 2 al camp del Martorelles B. Els llagostencs van jugar massa nerviosos a la primera part, però, a la segona, van estar millor i van ser superiors als seus rivals.

Al minut 41, la Llagosta va reclamar un gol fantasma després d’una rematada de Marc Infantes. Només començar la segona part, Carlos García va inaugurar el marcador amb un gran gol.

A la segona part, l’equip que entrenen David Estapé i Jaume Domínguez va disposar de moltes ocasions de gol. A falta de cinc minuts per al final, Marc Sánchez va fer el 0 a 2.

El CE La Llagosta milita aquesta temporada al grup 9 de la Quarta Catalana. Dissabte, rebrà la visita de l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, que, en la primera jornada, va derrotar per 2 a 1 el Corró d’Amunt. Els llagostencs buscaran el segon triomf seguit per consolidar-se a la part alta de la classificació. El líder és el Santa Eulàlia de Ronçana, que va golejar l’Atlètic Lliçà d’Amunt.