Dimarts, 07 maig 2024
19.2 C

Tercera victòria del Vallag en tres partits

L’Handbol Club Vallag va aconseguir el cap de setmana la tercera victòria de la temporada. Els llagostencs van guanyar a la pista del Vic per 24 a 28.

El partit va ser intens i igualat. Al descans, el resultat era d’empat a dotze gols. Els primers minuts de la segona part van ser claus. El Vallag va fer una gran defensa i va aconseguir un avantatge de set gols.

Després d’aquesta victòria, l’equip que entrena Marc Gironella es manté a la part alta de la classificació amb 6 punts, empatat amb el Castellbisbal i el Palautordera B. Els llagostencs han guanyat els tres partits que han jugat. Diumenge, el Vallag rebrà la visita del Sant Cugat C, que és sisè amb 2 punts. El partit es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 18 hores.