Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Inscripcions per a la vuitena edició de la Caminada contra el càncer de la Llagosta

Gloria González, veïna de la nostra localitat, i la Colla Gegantera de la Llagosta organitzaran el 22 d’octubre la vuitena edició de la Caminada contra el càncer. L’activitat començarà a les 10 hores a la plaça d’Antoni Baqué.

Les persones interessades poden adquirir les polseres solidàries a Foto Estudi Damián, Calçats Millennium, Merceria Paquita i El Hilo Rojo. També es podran aconseguir el mateix dia de la Caminada a la plaça d’Antoni Baqué a les 9.30 hores. La polsera solidària té un preu de 6 euros. També es pot comprar la polsera, una samarreta i una motxilla dels gegants per 12 euros. Aquest any, es farà una caminada infantil a partir de les 11.30 h. El preu de la inscripció és de dos euros.

Els beneficis de la Caminada es destinaran a la lluita contra el càncer. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’entitat local Parlem Queer!

Publicitat

Publicitat

Més notícies