Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Comença la fase de participació de l’Agenda Urbana de la Llagosta

L’elaboració de l’Agenda Urbana de la Llagosta entra en la fase de participació ciutadana. El Casal d’Avis acollirà el 10 d’octubre a les 18.30 hores un acte obert a tots els veïns i veïnes. Durant la reunió, es detallaran els objectius estratègics de l’Agenda i també s’explicarà la diagnosi que s’ha fet. Les persones que hi assisteixin podran fer les seves propostes d’actuació per millorar la Llagosta.

Durant els propers dies, també està previst fer trobades més específiques amb estudiants de l’Institut Marina, comerciants i polítics locals per tal que també puguin realitzar les seves aportacions.

L’Ajuntament està elaborant l’Agenda Urbana de la Llagosta amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’empresa Portacabot està redactant l’Agenda. Està previst que el document final estigui enllestit a finals d’any.

L’Agenda Urbana té onze objectius estratègics: ordenar el territori i fer un ús racional del sòl, conservar-lo i protegir-lo; evitar la dispersió urbana i revitalitzar la ciutat existent; prevenir i reduir els impactes del canvi climàtic i millorar la resiliència; fer una gestió sostenible dels recursos i afavorir l’economia circular; afavorir la proximitat i la mobilitat sostenible; fomentar la cohesió social i cercar l’equitat; impulsar i afavorir l’Economia Urbana; garantir l’accés a l’habitatge; liderar i fomentar la innovació digital; millorar els instruments d’intervenció i la governança i millorar la salut pública.

Publicitat

Publicitat

Més notícies