Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol

Martorelles B – CE La Llagosta
El primer equip del Club Esportiu La Llagosta, que milita aquest any al grup 9 de la Quarta Catalana, començarà la lliga dissabte al camp del Martorelles B. El partit es disputarà a les 17.30 hores.

CD Viejas GloriasOlímpic Malgrat
El Club Deportivo Viejas Glorias començarà la temporada 2023-2024 dissabte. El conjunt de la nostra localitat rebrà la visita de l’Olímpic de Malgrat. El partit començarà a les 17 hores. El Viejas Glorias jugarà al grup A de la Primera Divisió, una competició que organitza l’Associació de Futbol Veterans Vallès Maresme.

Handbol

Vic – Vallag
El sènior de l’Handbol Club Vallag jugarà aquesta jornada a la pista del Vic. L’enfrontament tindrà lloc dissabte a les 16 h. Els llagostencs ocupen el tercer lloc amb 4 punts, empatat amb els dos primers, el Castellbisbal i el Palautordera B. El seu proper rival, el Vic, és el cuer.

Petanca
El primer equip masculí del Club Petanca La Llagosta, que ocupa el segon lloc al grup 2 de la Segona Divisió, s’enfrontarà al Barcelona, que és penúltim.

El conjunt masculí de Quarta Divisió visitarà el cuer, la Peña Bética de Mollet del Vallès. Els de la Llagosta són colíders.

L’equip femení del CP La Llagosta jugarà contra l’Olesa. La Llagosta ocupa el cinquè i l’Olesa és segon.

Bàsquet
El CB la Llagosta 2017 sots-25 tindrà jornada de descans. El primer partit disputat pels llagostencs el cap de setmana passat va acabar amb una contundent derrota a la pista del Sant Medir per 91 a 31.

Publicitat

Publicitat

Més notícies