Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament ja ha obert les inscripcions per a la Diada de la Bicicleta 2023

La Diada de la Bicicleta 2023 se celebrarà el diumenge 8 d’octubre. L’activitat començarà a les 11 del matí al Parc Popular, que també serà el punt de tornada. Les inscripcions per aquesta activitat ja estan obertes. La Bicicletada és organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta.

Per participar-hi cal inscripció prèvia. Les persones interessades poden deixar les seves dades al web www.llagosta.cat/bici. La data límit d’inscripció és el 5 d’octubre. La festa està oberta a bicicletes, patinets i altres vehicles similars no contaminants.

La Diada de la Bicicleta vol promoure els hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu o en bicicleta, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies