Dimarts, 07 maig 2024
14.7 C

Segona victòria del Vallag

L’Handbol Club Vallag va aconseguir el cap de setmana la segona victòria de la temporada. Els llagostencs van derrotar el Sant Andreu de la Barca per 31 a 28.

El conjunt que entrena Marc Gironella va fer una bona primera part i va marxar al descans amb un avantatge de quatre gols. A la segona part, el Sant Andreu de la Barca va aprofitar que els locals van jugar molts minuts en inferioritat numèrica per donar-li la volta al marcador.

En els darrers minuts, el Vallag va estar més encertat que el seu rival i es va emportar la victòria. Cal destacar la bona feina del pívot Arnau.

El Vallag és tercer amb 4 punts, empatat amb els dos primers, el Castellbisbal i el Palautordera B. El proper cap de setmana, jugarà a la pista del cuer, el Vic.