Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta aniran diumenge a Calella

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge en la 40a Trobada Gegantera de Calella.

A les 9.30 h, es farà la plantada gegantera al carrer de l’Església. Hi haurà un esmorzar popular a la plaça de Lluís Gallart. A les 11.30 h, començarà la cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament i, a les 12.30 h, ball de gegants, lliurament d’obsequis i final de festa amb la presentació del Ball Nou i del Ballet dels Gegants de Calella.

La Colla Gegantera de la Llagosta aprofitarà aquesta sortida per gaudir d’un cap de setmana de germanor i animació a Malgrat de Mar entre divendres i diumenge. L’entitat anima a tots els veïns i veïnes i als aficionats al món geganter a anar directament a Calella.

Publicitat

Publicitat

Més notícies