Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Dues victòries i una derrota per al Club Petanca La Llagosta

Els equips del Club Petanca La Llagosta van jugar el cap de setmana passat la tercera jornada de lliga. El primer equip masculí va perdre per 10 a 6 contra el San Juan Bautista al grup 2 de Segona. Els llagostencs són segons amb 6 punts, a tres del líder, el San Juan Bautista. La propera jornada, rebran la visita del Can Sant Joan, que és el cuer.

El segon equip masculí, que juga al grup 15 de la Quarta Divisió, va guanyar 9 a 7 l’Altaveu. Els de la nostra localitat són segons amb 9 punts, empatats amb la Roca-Palmera. El seu proper rival serà el Montmeló B.

El conjunt femení, al grup 3 de la Segona Divisió, va derrotar per 6 a 3 el Sant Sadurní de Montornès. Les llagostenques són segones amb 9 punts, empatades amb el Polinyà. Ara, jugaran contra el Castellbisbal, que és el darrer classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies