Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Protecció Civil de la Llagosta celebra el seu 40è aniversari

El Centre Cultural ha acollit aquest migdia l’acte institucional de celebració dels 40 anys de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta. José Muela, un dels fundadors de l’entitat, ha estat nomenat president honorífic. A més, diferents voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta han rebut una distinció per la seva feina durant la pandèmia de la Covid-19.

Els responsables de Protecció Civil de la Llagosta també han fet un reconeixement als familiars dels voluntaris, a l’Ajuntament i a la Policia Local. També han lliurat un obsequi a diferents associacions de Protecció Civil, als Mossos d’Esquadra i a l’ADF de Montcada i Reixac, que els han acompanyat durant la jornada. L’Ajuntament ha donat una placa a Protecció Civil per posar-la a l’entrada de la seva seu.

La celebració del 40è aniversari de Protecció Civil de la Llagosta s’ha iniciat a les onze del matí amb una exposició de diferents vehicles d’emergència al carrer de l’Estació. Poc després, s’han fet algunes exhibicions canines al Parc Popular.

Durant l’acte institucional, s’ha projectat un vídeo amb imatges dels 40 anys de Protecció Civil de la Llagosta. “Aquest aniversari ens arriba en un moment bastant dolç i feliç; ara mateix som deu voluntaris, vuit homes i dues dones”, ha dit el president de l’entitat, Manolo Muñoz, que s’ha mostrat molt satisfet amb els actes que s’han desenvolupat avui.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha anat al Centre Cultural acompanyat de diversos regidors de l’equip de govern municipal, ha destacat la feina de Protecció Civil en els bons moments, però també en els dolents. “En cada festa que fem, els veïns i veïnes de la Llagosta poden estar tranquils perquè allà estan els voluntaris de Protecció Civil”, ha remarcat l’alcalde, que també ha recordat la tasca de Protecció Civil durant la pandèmia. “És molt important la seva feina”, ha dit Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies