Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Protecció Civil a la Llagosta commemora els seus 40 anys d’història

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil la Llagosta celebrarà demà el 40è aniversari de la creació de Protecció Civil a la nostra localitat. Els actes de commemoració es faran al carrer de l’Estació, al Parc Popular i al Centre Cultural.

A partir de les 11 h, s’exposaran al carrer de l’Estació tot un seguit de vehicles d’emergències. A les 11.30 h, hi haurà al Parc Popular un parell d’exhibicions canines. Després, a partir de les 13.30 h, la celebració es traslladarà al Centre Cultural, on tindrà lloc l’acte institucional.

Protecció Civil de la Llagosta comptarà amb la presència de diverses agrupacions de voluntaris d’altres poblacions. A l’acte també assistiran l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de seguretat, civisme i convivència, Mariano García; la inspectora de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès, Maria Elena Martínez; i representants de la Guàrdia Civil de Mollet del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies