Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’ansietat pel menjar és el tema del proper taller que organitza el CAP de la Llagosta

El CAP de la Llagosta, que forma part del servei d’Atenció Primària Metropolitana Nord, inicia un grup per aprendre a gestionar la gana emocional, l’ansietat pel menjar. El taller començarà el 4 d’octubre.

A les sessions s’abordaran temes com la definició de què és la gana emocional, els aliments processats d’alta palatabilitat. També es parlarà de l’etiquetatge nutricional i el rebost saludable i s’explicarà com funcionen les emocions i com afecten l’alimentació.

Les persones assistents rebran pautes sobre com millorar els hàbits alimentaris mitjançant una reducció de conductes inapropiades, com ara evitar fer eleccions impulsives, afartaments o restriccions alimentàries i utilitzar aliments que ajudin a regular la gana emocional.

El curs servirà per tenir eines sobre com gestionar els pensaments intrusius en relació amb el menjar, tècniques de bloqueig de pensaments i de distracció.

Les sessions es faran els dilluns i dimecres, de 10 a 11.30 h, del 4 al 30 d’octubre. Les inscripcions s’han de fer a l’ambulatori de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies