Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense manté els dos equips amateurs de la Tercera Catalana

El FS Unión Llagostense manté els dos equips sèniors masculins de la Tercera Catalana de futbol sala, que és la lliga territorial més baixa. El club llagostenc, que també té un conjunt a la Segona Catalana, ha inscrit el sènior masculí B i C per afrontar una nova temporada.

El masculí B ha estat enquadrat al grup 2 i tindrà com a rivals l’Alella C, l’Escola Pia Mataró B, el Sala 5 Tiana B i el Teià Futbol 5 B, del Maresme; el Vic, el Manlleu B i l’Aiguafreda B, d’Osona; i el Ciutat Granollers, el CN Caldes C, el Cardedeu B, el Sant Feliu Codines, la Vall de Tenes B i el Sant Celoni, del Vallès Oriental.

El masculí C, al grup 1, té com a rivals el Ciutat Granollers B, del Vallès Oriental; i la resta són del Maresme: Sala 5 Tiana, Pineda de Mar B, Dosrius, Santvicentí, Racing Pineda B, H2B Mataró C, Arenys de Munt B, Teià Futbol Cinc, l’Alella B, Montgat i Premià de Dalt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies