Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El CE La Llagosta encetarà la Quarta Catalana contra el Martorelles B

El Club Esportiu La Llagosta ja coneix el calendari de la temporada 2023-2024. La Federació Catalana de Futbol ha publicat les agrupacions de la nova campanya i La Llagosta ha estat enquadrada en el grup 9. La lliga s’encetarà el 30 de setembre i l’equip de la nostra localitat jugarà la primera jornada contra el MartorellEs B.

El primer partit dels llagostencs com a locals tindrà lloc en la segona jornada, el 7 d’octubre contra l’Escola de Futbol Base Sentmenat. La lliga es disputarà en un format de dues voltes amb un total de 26 jornades. La resta de rivals són el Palau-solità i Plegamans, el Lliçà de Vall, el Corró d’Amunt, la Santa Agnès, la Molletense B, el Caldes de Montbui B, el Sentmenat, el Sant Fost, el Llinars B, la Santa Eulàlia de Ronçana i l’Atlètic Lliçà d’Amunt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies