Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Oberta la inscripció al Concurs Estatal de Fotografia del Foto-Club la Llagosta

El Foto-Club la Llagosta celebra aquest any el 21è Concurs Estatal de Fotografia. La presentació d’obres es pot fer fins al divendres 6 d’octubre.

Igual que l’any passat, les fotografies només es poden presentar de forma digital, a través del formulari que es pot trobar al web de l’entitat, www.fotoclublallagosta.es, on també es poden trobar les bases del certamen. Les fotografies han de ser en format JPG amb una dimensió màxima de 1920 píxels en horitzontal i 1080 píxels en vertical. Cada arxiu haurà de tenir una mida màxima de 2 MB.

Com sempre, el Concurs té dues categories, lliure i la Llagosta. Es poden presentar un màxim de tres obres per autor i tema. No està permès presentar la mateixa fotografia en més d’una categoria. L’organització no accepta, ni publicarà, obres amb continguts contraris al dret de l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones, especialment de menors.

Els premis establerts en el tema lliure són de 250 euros per al primer, 160 per al segon i 100 euros per al tercer. Tots tres tindran també un diploma, igual que el quart i el cinquè premi. Al tema la Llagosta, els guardons seran de 120 per al primer, 75 per al segon i 50 per al tercer. Com al tema lliure, també hi haurà diplomes per a les cinc primeres fotografies classificades.

Per participar en el Concurs cal pagar uns drets d’inscripció de 10 euros en total per participar en les dues categories. El pagament s’ha de fer per la plataforma PayPal.

A partir de totes les obres presentades, el jurat determinarà els premis, que es lliuraran presencialment en un acte públic el dia 20 d’octubre, a les 19 h, a Can Pelegrí.

L’exposició dels premiats, els finalistes i una selecció de les obres participants es farà del 20 de novembre al 31 de desembre al Centre Cultural de la nostra localitat. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous, de 18 a 21 hores i quan el Centre estigui obert per alguna activitat.

Aquest concurs és puntuable per a obtenir les distincions AFCF-EFCF i MFCF per a membres de la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies