Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Paula Roman, subcampiona d’Europa juvenil de patinatge artístic

Paula Roman ha guanyat el subcampionat d’Europa juvenil de patinatge artístic, que va tenir lloc la setmana passada en la localitat italiana de Ponte di Legno. Roman, que va participar amb la selecció espanyola, s’ha penjat la plata en la modalitat de lliure.

La llagostenca va aconseguir el segon lloc al programa curt i llarg de la competició. En total, va sumar 168,81 punts, quedant-se a prop de la campiona, la portuguesa Magdalena Rodrigues (247,97). El podi es va completar amb la també catalana Ivet Ashurst (155,33).

Paula Roman ha tancat la temporada amb el segon lloc del Campionat d’Europa juvenil. Enguany, ha signat una nova temporada per emmarcar amb l’or en el Campionat d’Espanya i de Catalunya. També va participar en les sèries de la Copa del Món, amb un subcampionat en una de les semifinals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies