Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El Club Patí La Llagosta arrenca amb una jornada de portes obertes

El Club Patí La Llagosta ha encetat la nova temporada amb una nova jornada de portes obertes, que forma part del programa d’activitats de la Festa Major de la Llagosta. L’activitat s’ha celebrat avui dijous a la tarda en el pati exterior de l’Institut Marina.

Una trentena d’infants han pres part de la jornada de portes obertes. La sessió ha estat dirigida per la presidenta del club, Estefania Fernández. Durant la jornada s’han fet diferents exercicis per millorar la tècnica del patinatge. A més, s’han donat consells per a l’elaboració de les diferents tècniques.

El Club Patí La Llagosta compta amb uns 25 esportistes i confia superar la trentena que va tenir el curs passat. El club fomenta la iniciació del patinatge artístic i a partir del gener tornarà a competir en els Jocs Escolars del Consell Esportiu del Vallès Oriental. A més, fa exhibicions a Nadal i a final de curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies