Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Bona resposta dels veïns i veïnes de la Llagosta a la captació especial de Festa Major

Gairebé totes les places disponibles per donar sang a la captació especial de Festa Major que es va fer dimarts a la Llagosta es van omplir. En total es van aconseguir 95 donacions. Vuit persones més es van oferir, però no van poder fer-ho per diversos motius. Sis van donar sang per primera vegada.

A la visita del Banc de Sang, també es va poder donar plasma, ho van fer onze persones, i de medul·la òssia, amb dues donacions. Aquestes xifres són similars a la de captacions fetes anteriorment a la nostra localitat.

Les donacions de sang del setembre han superat les fetes aquest any al nostre municipi. Al juliol se’n van aconseguir 84, al maig van ser 65, al març van arribar a les 69 i la primera de l’any, al gener, 73. La propera captació de sang que es farà a la Llagosta està prevista per al 7 de novembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies