Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Biblioteca obre el període d’inscripció per formar part del jurat del concurs literari Atrapallibres

La Biblioteca de la Llagosta participarà en una nova edició del Premi de literatura infantil Atrapallibres, que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT). Durant tot el mes de setembre, la Biblioteca té obert el període per fer les inscripcions per formar part del jurat del Premi Atrapallibres, adreçat a infants de 9 a 12 anys.

El certamen està dividit en tres categories, segons l’edat, de 9 anys, de 10 anys i d’11 a 12 anys. Els participants hauran de llegir els tres llibres seleccionats per categoria i posteriorment hauran de fer una valoració. La Biblioteca de la Llagosta proporcionarà els llibres de la 18a edició del certamen Atrapallibres.

En la categoria de 9 anys, els llibres seleccionats són Contes de casa, de Salvador Comelles; Temps de haikus, de J.N. Santaeulària; i El Museu perdut, de Marina Sáez. En la categoria de 10 anys, Nas de pallasso, de Miquel Desclot; El Bandit i les bessones Mataquín, d’Oriol Canosa; i Fora de lloc, de Lucy Knisley. En categoria d’11 a 12 anys, Filstrup, de Julve & Copons; Oi què ens hem perdut, Alícia?, de Pep Puig; i Un estiu de luxe, de Marianne Kaurin.

Els infants interessats podran inscriure’s a la Biblioteca de la Llagosta, que s’ubica a la primera planta de Can Pelegrí. Les places són limitades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies