Dimarts, 07 maig 2024
14.4 C
La Llagosta

Òpera Terrassa actuarà en el marc de la programació estable del Centre Cultural

Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació estable de Centre Cultural. En aquesta ocasió, es tracta del recital líric d’òpera i sarsuela, que anirà a càrrec de l’associació Òpera Terrassa.

El concert tindrà lloc el dissabte 30 de setembre, a les 20 h, al Centre Cultural. Les entrades es poden adquirir a la plataforma Entràpolis i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El preu és de vuit euros.

L’associació Òpera Terrassa es va fundar l’any 2011. Des de llavors ha interpretat obres com Don Giovanni, La Traviata, Aida, Elisir d’amore, Carmen o El barber de Sevilla, entre d’altres.

Al concert de la Llagosta, Òpera Terrassa farà un recorregut per l’ampli repertori d’òpera i sarsuela que ha portat als escenaris durant tots aquests anys.

Altres espectacles

Fins a final d’any hi ha programats altres espectacles al Centre Cultural. El 21 d’octubre, el monologuista Txabi Franquesa portarà el seu xou Escocía, el 4 novembre serà el torn de la música amb el darrer treball de Los Aurora i el 2 de desembre estarà dedicat als infants amb l’obra Hamelí, de la companyia Xip Xap.

Totes les entrades es posaran a la venda un mes abans de cada representació tant al web d’Entràpolis com a l’OAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies