Dilluns, 02 octubre 2023
26.1 C
La Llagosta

La Salle Montcada B guanya el Torneig d’handbol Mero Alonso

La Salle Montcada B ha guanyat el Torneig d’handbol Mero Alonso, que va organitzar amb èxit l’HC Vallag i que forma part del programa d’activitats esportives de la Festa Major. El campionat es va disputar durant la tarda al Poliesportiu Antonio García Robledo i es va jugar en un format de final a quatre.

El Vallag va perdre els dos partits que va disputar. La semifinal contra la Salle Montcada B, per 23 a 24, i la final de consolació contra el Terrassa B, per quatre gols de diferència. “El partit contra la Salle va estar molt igualat, però tot i millorar en la segona part, no vam poder capgirar el resultat. Tot seguit, vam jugar pel tercer i quart lloc sense descansar i això es va notar”, explica el tècnic del Vallag, Marc Gironella, que es mostra satisfet pel nivell ofert de la seva plantilla: “Els partits de pretemporada serveixen per treballar tàcticament coses noves i provar els nous jugadors, aquests van ser els dos primers partits de la pretemporada”.

La Salle Montcada B va guanyar la final del torneig contra la Garriga B, que entrena el llagostenc Javier Córdoba.

Durant el matí de dissabte, el club també va celebrar activitats infantils per fomentar la pràctica de l’handbol. D’entre les activitats, hi havia un torneig de 3×3 d’handbol base.

El Vallag jugarà divendres el seu tercer amistós de pretemporada. L’equip de la nostra localitat disputarà el partit a les 21 h al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Poblenou, de Sabadell. La pròxima setmana, el Vallag encetarà la Segona Catalana a la pista del Sant Boi B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies