Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Èxit de participació del Torneig Festa Major de Petanca

El Club Petanca La Llagosta ha celebrat amb èxit una nova edició del Torneig Festa Major, que va tenir lloc dissabte a les Pistes Municipals de Petanca. El campionat va aplegar 32 tripletes mixtes, va repartir un total de 1.440 euros entre 12 premis i formava part del programa d’activitats de la festa major.

La tripleta guanyadora va estar liderada pel reconegut Josito, que va ser subcampió del Món amb Espanya. Els seus companys van ser Carol i Basilio, també jugadors destacats de la petanca catalana. “Ha estat un any de moltíssim nivell, molt més que altres anys. La presència del Josito és molt destacada perquè és un subcampió del Món. Ha estat un èxit absolut perquè va venir molta gent i vam tenir també molts seguidors per les xarxes socials”, explica el vicepresident del club, Jona Ávila.

Pel que fa a la participació llagostenca, el club destaca alguns dels seus jugadors que van participar amb les tripletes que van quedar al tercer i al quart lloc de la classificació general.

D’altra banda, el cap de setmana van començar les lligues territorials de petanca de la Federació Catalana amb victòries dels dos equips masculins i una derrota del femení. El masculí A, a la Segona Catalana, va guanyar contra el Mollet, per 5 a 11; i el masculí B, de la Quarta Catalana, va imposar-se contra el Parets, per 9 a 7. Pel que fa al femení, de la Segona Catalana, va perdre contra l’Olesa de Montserrat, per 4 a 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies