Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Aquesta tarda se celebrarà el ple ordinari del mes de juliol

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda (19.30 hores) el ple ordinari del mes de juliol. Durant la sessió, se sotmetrà a aprovació la declaració institucional per a la millora de la qualitat de l’aire i la salut pública amb l’objectiu d’encarregar un estudi per determinar l’origen de les males olors que es produeixen en aquesta zona del Vallès periòdicament.

També, està previst ratificar el decret d’Alcaldia d’aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al Manifest amb motiu del Dia internacional de l’Orgull LGTBI 2023.

El Ple també aprovarà avui les dues festes locals per al 2024, que seran el 19 de març i el 9 de setembre.

Un altre dels punts que es tractaran serà l’aprovació inicial de l’estudi de viabilitat previ a la tramitació d’un contracte de concessió d’obres per a la reforma i posterior gestió del Mercat Municipal de la Llagosta. Aquest estudi ve provocat per la rebaixa en l’interès per l’obertura de noves parades i activitats comercials en el Mercat que desemboca en la situació actual en la qual un volum important de parades es troben tancades.

Avui també s’aprovarà la delegació de diverses competències del Ple a la Junta de Govern Local i a Alcaldia.

També s’aprovarà la voluntat de formalització d’un conveni amb la Generalitat de Catalunya per a la col·laboració i el finançament del Pla educatiu d’entorn de la Llagosta.

A més, s’aprovarà el contingut i la signatura del conveni de col·laboració per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes, per al període 2022-2025, entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de la Llagosta.

Un altre dels punts serà l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística de la Llagosta en l’àmbit de les cases dels mestres del carrer de Sant Bonaventura i de l’Escola Sagrada Família.

Finalment, també s’aprovarà inicialment la modificació de l’Ordenança de Promoció i Garantia de la Convivència Ciutadana de la Llagosta.

El ple finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió podrà ser seguida pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=RrN2lXYkXWQ) i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies