Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A, al grup 1 de la Segona Catalana

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ha estat enquadrat al grup 1 de la Segona Catalana, segons ha publicat la Federació Catalana de Futbol. L’equip dirigit per Jordi Pavón es manté en la mateixa agrupació que la temporada passada, quan va aconseguir acabar al quart lloc.

El grup té un total de 14 equips i està format pels conjunts que continuen de la temporada passada amb l’Arenys de Mar, l’Atlètic Català, el Premià de Mar, el Ciutat de Mataró, el Palau-solità i Plegamans, el Cardedeu, la Unió FS Mollet i el Castellterçol. A més, baixen de la Primera Catalana, l’Hummel Alella, el Premià de Dalt i l’Aiguafreda; i pugen de Tercera, l’Òrrius i el Masnou.

Juan José, nou fitxatge

El FS Unión Llagostense ha informat que ha fitxat Juan José Martín Almaluez, més conegut amb el sobrenom de Júnior. El nou jugador del sènior A és atacant i procedeix de la Unió FS Mollet. La temporada passada va ser el setè màxim golejador del grup 1 de la Segona Catalana amb 29 gols en 26 partits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies